Voor elk dak isolatie op maat

Plat dak Isoleren afhankelijk van het type dak dat u bezit.

Warm plat dak

Een warm dak is een dak waarbij de isolatie aangebracht wordt aan de buitenzijde van de constructie. Hierdoor worden zowel de constructie als de woning samen opgewarmd. Bovenop de isolatie wordt een afdekking aangebracht en eronder plaatst u een dampdichte laag.

Koud plat dak

Een koud dak bevat een dakconstructie die wordt gescheiden van de binnenruimte en door de locatie van de isolatie (langs de binnenkant) wordt de dakconstructie niet opgewarmd door de warmte van binnenshuis.  Deze vorm van isolatie wordt vooral toegepast bij isolatie van oudere platte daken waarbij u om technische redenen geen hoger dak kon creëren.

Omgekeerd plat dak

Op innovatief vlak gaat dit type dakisolatie nog een stapje verder. In deze gevallen wordt de isolatie bovenop de afdichting of waterdichte laag aangebracht. Bij dakterrassen en balkons wordt dit principe zeer vaak toegepast. Hier moet de isolatie specifieke eigenschappen hebben omdat de isolatie hier vaak blootgesteld wordt aan slechte weersomstandigheden zoals vrieskou, regen, warmte,…

MDM Roofingswerken uit Wuustwezel kan vakkundig uw plat dak isoleren, onafhankelijk welk van bovenstaande types uw dak is. Wij brengen vakkundig het benodigde materiaal aan en zorgen voor een perfecte afwerking.

Contacteer ons meteen voor meer info.

We bellen u op!
Contacteer ons!0475 38 46 22