Alleen het beste voor uw dak

Roofingwerken in Wuustwezel uitgevoerd volgens de regels van de kunst.

Roofing is een materiaal dat perfect dicht mits het door een ervaren persoon geplaatst wordt. Omdat heel wat aannemers ook roofingwerken bij hun mogelijkheden voegen zonder te beschikken over de juiste vakkennis en ervaring, komt het heel vaak voor dat mensen na een korte tijd problemen ondervinden met hun roofing.  Er ontstaan lekken, stukken roofing komen los of in extreme gevallen ontstaat zelfs brand.

Voorkom problemen, kies voor een ervaren specialist in roofingwerken regio Wuustwezel en contacteer MDM Roofingwerken! Onze vakkennis en ruime ervaring zorgen voor een perfecte afwerking van al uw roofingwerken, zowel voor herstellingswerken als voor volledig nieuwe projecten.

Vraag meteen uw vrijblijvende offerte aan voor al uw roofing en epdm dakwerken, en ontdek de duurzame en betaalbare kwaliteit van roofingwerken. Ook voor isolatie van platte daken en dak- en gootafdichting met EPDM kan u bij ons terecht. Wij bieden u garantie op al onze werken zodat u met een gerust hart alle werken door ons kan laten uitvoeren.

We bellen u op!
Contacteer ons!0475 38 46 22